Elke, Zaakvoerder

Hey! 

Ik ben Elke. In juni 2019 werd ik voor het eerst mama van een zoontje, Jules. Bij Mimi Baby Dendermonde wil ik jullie zeer graag begeleiden bij het samenstellen van een geboortelijst. Met meer dan 100 merken is er voor ieders budget en iedere stijl een ruim aanbod. Kom gerust eens snuisteren in de winkel of maak een afspraak (ook buiten de openingsuren!) waarbij we stap voor stap alle benodigdheden voor je geboortelijst overlopen. Eens je geboortelijst aangemaakt is, kan je deze zelf online beheren en spulletjes toevoegen of verwijderen. Rond drie weken voor de verwachte geboortedatum kunnen je producten dan gratis thuis geleverd worden, zodat je alles reeds in huis hebt en je je hier alvast geen zorgen meer over hoeft te maken.
Bovenop de geboortelijst kunnen we ook een origineel geboorteconcept uitwerken met een geboortekaartje en doopsuiker, en leveren we dit gratis op de materniteit. 

Behalve geboortelijsten kan je in de winkel ook terecht voor baby- en kinderkamers, kinderwagens, speelgoed, kledij en zoveel meer! Mimi Baby heeft ook een eigen naaiatelier waarbij je zelf textiel kan samenstellen. Parkbekleding, rugzakjes, verzorgingstassen, .. in verschillende stoffen en kleuren, met de mogelijkheid om deze te personaliseren met de naam van je kindje! 

Wil je meer info over de all-in service die de voorbereiding op de komst van je baby leuk én makkelijk maakt, kom dan gerust eens langs in de gezellige showroom, of stuur een mailtje naar elke@mimibabydendermonde.be of bel naar 0474/90.35.51.

Hopelijk tot snel!

Elke

Topmerken

116 topmerken

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

bekijk alle merken

Uitmuntende service

Uitmuntende service

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

Klant is koning

Klant is koning

Van bij de eerste kennismaking vraag ik naar de noden en behoeften van mijn klant. Hoe zien jullie het verloop van jullie geboortelijst in deze emotionele periode? Wat zijn jullie verlangens? Wat verwachten jullie van mij als shopmanager? Wat kan ik doen om aan jullie wensen te voldoen?

Het is belangrijk om elke geboortelijst als een apart project te zien en elke klant met persoonlijke aandacht te behandelen… Iedereen is trouwens anders.
Ik ben flexibel in het zoeken naar oplossingen. Bijvoorbeeld: Onze openingsuren kunnen op vraag van de klanten worden aangepast net na de geboorte zodat familie en vrienden gemakkelijker hun geschenken kunnen komen ophalen.
 
Daarnaast kan je niet alleen voor een geboortelijst of geschenken bij ons terecht. Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma geboortekaartjes en doopsuiker op maat met (indien gewenst) alle service.  We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuiker leveren in het moederhuis.

Klik hier voor onze realisaties

Uniek

Uniek

We zijn een sterke groep van shopmanagers met de grootste passie voor hun vak die alleen het beste voor hun klanten willen. Onze shop heeft geen “normale” openingsuren omdat wij dit echt niet nodig vinden. Dit geeft mij juist de enorme vrijheid om meer tijd in mijn klanten te steken, leveren, adviseren, lijst opvolgen, enz…
 
De geboortelijsten kunnen in alle rust en op ieders tempo worden gelegd en dit steeds op afspraak. Ik maak tijd voor mijn klanten en geef ze de aandacht die ze verdienen. We zijn veel meer dan een normale winkel want we geven advies thuis en helpen onze klanten waar nodig, wij gaan dus een stapje verder dan “openingsuren”.
 
Mijn showroom is niet groot en ik toon niet “alles” in “alle” kleuren, maar we vernieuwen en gaan mee met de trends. We tonen mogelijkheden, bieden sfeer, laten al onze merken aan bod komen, maar kleuren en uitvoeringen worden daarna op staal gekozen en uit catalogus. Ik wil ook telkens alles nieuw voor mijn klanten bestellen zodat ze telkens het allerlaatste model hebben en hun baby’tje gloednieuwe en ongebruikte spulletjes krijgt.
 
Natuurlijk kan de klant bij mij ook terecht voor leuke meeneemgeschenkjes. Ik biedt altijd een leuk gamma aan en ook in personaliseren zijn we heel sterk.  Je eigen collectie samenstellen met stoffen naar keuze, dat kan perfect. Naam en/of initialen kunnen steeds geborduurd worden.

Exclusieve webshop

Exclusieve webshop

Onze webshop biedt een geselecteerd gamma aan uit onze merken. We hebben reeds voor u voorgeselecteerd, maar alles is wel steeds te bestellen, al staat het er niet op. Onze webshop is voor onze klanten. Hij biedt de mogelijkheid om een geboortelijst naar believen aan te vullen, een vrijblijvende verlanglijst aan te maken, een geboortelijst aan te maken enz. Dit door middel van een persoonlijke inlogcode die je dient aan te vragen bij je shopmanager.

Voordelen en acties

Voordelen en acties

Naast de voordelen van de unieke gratis service die we aanbieden, bieden we nog zoveel meer. We bedenken steeds leuke acties en geschenken. Klanten mogen ook steeds suggesties doen bij ons, wij bekijken wat mogelijk is binnen het budget van hun bestelling. Bij jouw geboortelijst ontvang je ook altijd een leuk geschenk!
Om onze klanten in de toekomst nog meer te verwennen zijn wij momenteel achter de schermen bezig met de uitwerking van een hele leuke verrassing voor onze klanten, more to come!

Klik hier voor alle acties

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag